Ga terug
Kiran Sree Valsan - Ayurveda-Happy Spirit Days-2020

“Zet je Zon aan!”

Bonnie Bessem

Bonnie Bessem is psychologe, mystica (medium) en schrijfster van meerdere boeken, waaronder het succesvolle Hemeltaal. We durven zelfs wel te zeggen dat ze momenteel een van de invloedrijkste spirituele leraren in ons land is. In 2014 stond ze aan de wieg van het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid, dat een weg biedt naar meer plezier in het leven. Als psychologe gelooft ze dat er niets mis is met ons. We zijn alleen vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geeft Bonnie geen therapie maar diverse trainingen. Tijdens de Happy Spirit Days geeft ze twee lezingen.

Hemeltaal

Op 28 juli 2015 overlijdt de vader van Bonnie plotseling. Twee dagen later vangen zijn vier kinderen, apart van elkaar, dezelfde boodschappen van hem op. Vervolgens geeft hij zijn boodschappen en kennis van het leven en daarna aan Bonnie door. Zijn woorden bieden troost en geven praktische hulp om zelf verbinding te maken met je overleden dierbaren. Zij zijn namelijk heel dicht bij ons. Het is makkelijk om contact te hebben, als we maar weten hoe. Bonnie helpt je een verrassend eind op weg.

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 15.15 – 16.15
• Locatie: hooiberg

Levensinitiaties

Ieder mens doorloopt de 4 Levensinitiaties. In de eerste jaren van ons leven wordt er een zelfbeeld gevormd, een persoonlijkheid.  De Initiaties brengen je terug naar een leven vanuit je ziel. De waterinitiatie gaat over onze gevoelens. De luchtinitiatie over ons denken. De vuurinitiatie over de liefde en relaties en de aarde-initiatie gaat over het manifesteren van onze ziel op aarde. Tijdens deze lezing neemt Bonnie je, onder meer via visualisatie, mee door deze vier initiaties.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 10.45 – 11.45
• Locatie: hooiberg

 Ga terug