Ga terug
Barbro van der Ham - Praathuis The Optimist Podium Happy Spirit Days 2022

‘’Hoe mooi zou het zijn als er genoeg is voor iedereen’

Barbro van der Ham

Met haar ruim 25 jaar ervaring in diverse financiële functies in zowel grote als kleinere bedrijven, weet Barbro als geen ander hoe belangrijk gezonde financiën voor een bedrijf zijn. Barbro heeft een groen hart, is geboren in Zweden en het leven met de seizoenen is er met de paplepel ingegoten. Lange tijd was haar wereld verdeeld in gezin, vrijwilligers activiteiten op het gebied van duurzaamheid, de wereld verbeteren en haar werk in de financiën bij bedrijven. Totdat ze in de knel kwam met zichzelf en al deze ballen niet meer in de lucht kon houden. Ze realiseerde dat haar hart sneller gaat kloppen als het onderwerp Moeder Aarde op tafel komt. Ze ontdekte haar missie: Opstaan voor alles en iedereen die geen stem heeft! Planten, dieren, de aarde en de minderbedeelde. Zij die hun stem niet of onvoldoende kunnen gebruiken.
Met deze missie in haar achterhoofd coacht ze nu ondernemers die de wereld willen verbeteren. Zij leert hen te ondernemen in de Wereld van Genoeg.

Stap in de Wereld van Genoeg

Hoe mooi zou het zijn als er genoeg is voor iedereen? Genoeg geld, tijd en energie om te zorgen dat iedereen een goed en gelukkig leven kan hebben. Dat we niet meer uit hoeven te gaan van schaarste, maar van genoeg! Dat kan! En het hoeft echt niet moeilijk te zijn. Dat vergt van ons dat we anders gaan denken, anders met ons geld, onze tijd en energie omgaan. Dat we uit de ratrace stappen van alsmaar meer, groter, mooier. Minder gefocust op welvaart en meer op welzijn. Onze (money) mindset zullen we moeten veranderen en daar helpt Barbro je graag bij. Stel jezelf eens de vraag: Hoe zou jouw wereld van genoeg eruit zien?

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 10:15 – 11:15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug