Ga terug
Angelo Meijers Happyspirit Days 2022

‘’Wanneer je hart in beweging komt,
ontstaat er werkelijke verandering in je leven’’

Angelo Meijers

Angelo Meijers is inspirator, schrijver en in Nederland en België veel gevraagd spreker. Zijn inspiratie en inzichten over de transformerende tijd waarin we nu leven geven veel mensen steun en vertrouwen in een mooie toekomst. Een wereld waarin liefde en verbinding centraal staan.  Zijn verfrissende visie biedt mensen helderheid en inzicht op de weg naar innerlijke bevrijding. Met zijn vriendelijke Limburgse accent weet hij recht voor zijn raap, vanuit zijn hart mensen te inspireren en heilige huisjes aan het wankelen te brengen. Niets is wat het lijkt en Niets is onmogelijk!

De kunst van leven

De laatste negen jaar heeft Angelo in Canada gewoond. Sinds een half jaar woont Angelo weer in Nederland waar hij tijdens zijn vele populaire lezingen en workshops praat over de innerlijke transformatiemogelijkheden van deze tijd.

Tijdens dit uur gaat Angelo dieper in op thema’s zoals innerlijke vrede, denken vanuit je hart, bewustzijn en hogere frequenties, in je kracht staan, het leven van je dromen en vrij worden van angst en zorgen. Hij tunet in op de energie van het moment en van de aanwezigen zodat datgene wat gehoord moet worden ook gezegd wordt. Met zijn humor en inspirerende manier van vertellen raakt hij het hart van velen.

• Zondag 12 juni 2022
• Tijd: 12:15 – 13:15
• Locatie: hooiberg

 Ga terug