Ga terug
Allard Droste HappySpiritDays2022

‘’vertrouwen, we kunnen het allemaal’’

Allard Droste

Hij is 100% vertrouwensman, professioneel dromer en multi-vlieger. Na tien jaar voor een groot bedrijf te hebben gewerkt, is hij gaan ondernemen. Het hiërarchische Aldowa heeft hij volledig omgevormd naar een organisatie zonder regels. 100% vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en doe vooral waar je goed in bent, waren hierbij de sleutelwoorden. Terug naar de menselijke maat. Over dit avontuur heeft Allard de bestseller ‘Semco in de Polder’ geschreven.

Tevens is Allard oprichter van het platform Groeien door te delen. Een platform waar het gaat om de menselijke groei en het delen van aandacht, liefde, middelen en/of tijd. Wat klein is voor de één, kan groot zijn voor de ander. Allard noemt dit het verschil maken. Ook hier heeft hij een boek over geschreven onder de gelijknamige titel ‘Groeien door te delen’.

Leren vertrouwen

Allards nieuwste droom is weer een wereld gebaseerd op vertrouwen. Met zijn initiatief Vertrouwens.academy® voelt het als zijn missie om vertrouwen weer terug te brengen onder de mensen. Het is de basis van ons allemaal. Vertrouwen geeft energie, zorgt voor verbinding en voor creatie. Wat zou het zijn als je weer terug mag naar vertrouwen. Terug naar je eigen intuïtie. Je eigen sterktes. Leven vanuit je volle potentie. Tijdens zijn sessie gaat Allard op interactieve wijze de deelnemers gezamenlijk onderdompelen in vertrouwen. ‘Vertrouwen, we kunnen het allemaal, we zijn het alleen soms een beetje verleerd’.

• Zondag 12 juni 2022
• Tijd: 10:15 – 11:15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug