afke reijenga 500

“to love life and live love”

Afke Reijenga

Afke leidde een rock ’n roll leven in de wereld van kunst, tv en film. Toen dat haar geen voldoening meer kon geven en oppervlakkig werd, gaf ze alles – relatie, werk, huis, glamourleven – op en begon in alle eenvoud over de wereld te reizen. Ze zocht en vond verbinding in culturen, mensen en plaatsen; in de natuur, in stilte en in haar dagelijkse yoga practice. In 2011 kwam ze terug naar Amsterdam om haar liefde voor yoga te delen en daar zijn we blij om! In de klassen van Afke ligt de focus op de adem: de basis van alles.

Yoga met een smile

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan is de tribal vinyasa yogales van Afke Reijenga beslist iets voor jou. Met haar grote lach en energieke persoonlijkheid leidt Afke je door de sessie. Het maakt niet uit of het volledig nieuw voor je is of dat je al jaren ervaring hebt. Afke Reijenga geeft een heel eigen draai aan tribal vinyasa en dit uur met asana’s, pranayama en mantra’s is gewoon een feestje. The vibe onstaat, dat is zeker! Je wordt vrolijk en ontdekt weer een stukje van je zelf. Haar les is een mix van yoga, martial arts en zelfs een beetje dans. Denk aan langzame, lieflijke (dans)bewegingen, maar ook aan energieke, krachtige moves. Met meer dan 500 lesuren op haar naam, heeft Afke veel te bieden, zowel voor beginners als gevorderden. Doe je mee?

• Zondag 12 juni 2022 – Yoga with a smile
• Tijd: 10:45 – 11:45
• Locatie: tuinhuis

Connection workshop

Wat is het om echt contact te maken? Eerst met jezelf en dan met een ander. Wat is het om echt te voelen hoe het is om in verbinding te zijn. In deze workshop neemt Afke je mee op ontdekkingsreis vanuit het hoofd naar het gevoel. Wij kunnen alleen maar zeggen: doe mee!

• Zaterdag 11 juni 2022 – Connection workshop
• Tijd: 12.15 – 13.15
• Locatie: tuinhuis