Ga terug
DANITSJA VAN DIJK -Wilde kruidenwandeling-HappySpiritDays 2022

‘’onkruid bestaat niet’’

Danitsja van Dijk

Danitsja neemt je mee in de wereld van geneeskrachtige wilde kruiden en planten. Zij heeft haar eigen kruidentuin en haar praktijk Medicijnplanten in Dalfsen. Ze werkt vanuit de overtuiging dat voor de klachten die op ons pad komen de oplossing in de natuur ligt.  Danitsja gelooft dat de natuur zo intelligent is dat we dat als mens niet ‘beter’ kunnen namaken. Zij verstaat de kunst om de juiste kruiden bij de juiste persoon te vinden. Twee verschillende personen met (schijnbaar) dezelfde klacht, hebben niet altijd hetzelfde kruid nodig om tot genezing te komen.

Wilde kruidenwandeling

Ga met Danitsja mee de natuur in en laat je verrassen door de planten en kruiden tijdens deze wandeling in de buurt van het festival. Ze gaat daarbij dieper in op de geneeskrachtige werking van de kruiden en planten die we tegenkomen. Ze vertelt meer over de werking van de planten en kijkt ook naar wat de kruiden ons te vertellen hebben. Wij weten het zeker; na dit uur waardeer je de planten om je heen waarschijnlijk nog meer dan je al deed.

Alle drie de dagen is Danitsja ook op het festival met haar consults en kruiden. Tevens kan zij een persoonlijke kruidenmix voor je samenstellen.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 10:15 – 11:15
• Locatie: vertrek vanaf atelier

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 19:15 – 20:15
• Locatie: vertrek vanaf atelier

Danitsja geeft alle dagen ook kruidenconsulten op maat op het festivalterrein. Kijk voor meer informatie onder Happy Garden.

 Ga terug