Ga terug
BEELD ANITA VAN OSTADEN 500x500pix

Anita van Ostaden

Anita van Ostaden is trainer, coach en samen met Jan Bommerez eigenaar van de Loslaatacademie. Zij geeft workshops en leidt op tot Loslaatcoach. Bij loslaten gaat het om de verbinding met universele en natuurwetten, leven in het hier en nu en om transformatie.
Anita heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen en coachen van mensen. Ze is internationaal NLP-trainer en opgeleid in Systemisch Werk, Ademwerk, Transformational Breathing, Traumawerk, Transformationele coaching en counseling.

Workshop De kracht en eenvoud van loslaten

Loslaten is het tegenovergestelde van vasthouden. Loslaten is geen actief proces, eerder een proces van spontaan en natuurlijk laten gebeuren. Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn. Moeiteloos in het hier en nu zijn is onze natuurlijke staat, dat kun je goed zien bij jonge en spelende kinderen. Het is een manier van zijn, waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan waar je mee bezig bent. Je kunt het geluk van het moment volledig binnenlaten. In deze workshop wordt aandacht besteed aan wat loslaten is en hoe je dit eenvoudig in de praktijk kunt brengen. Je krijgt enkele eenvoudige oefeningen aangereikt om de kunst van het loslaten te leren. Je zult merken dat je hierna meer ontspanning en vrijheid ervaart.

Zondag 23 juni om 13:15 – 14:15