De getekende plattegrond van de Binnenweg 7 in Blaricum waar het Happy Spirit Days Festival sinds 2017 wordt georganiseerd door BIEN PR
3 oktober 2021
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Bestel hier je tickets

Nieuw: Happy Spirit Days Specials

In 2021 zijn we gestart met onze Happy Spirit Days Specials. Verrassende middag events met een unieke combinatie van top performers op bijzondere locaties. Waarbij alles klopt: locatie, kwaliteit en creativiteit. In combinatie met charme, veiligheid en ontspanning.

Mee in de magie

Wil je deze special niet missen, zet dan 3 oktober alvast in je agenda. In het ‘’houten’’ Chocoladekerkje in Weesp beleef je een magische mix van yoga en mantrazang. Tamara Puffer (Anura), bekend als de meditatiezangeres van Nederland, zingt in lichttaal, ook wel zielentaal genoemd. Volledig afgestemd op het kleine aantal toehoorders, de plaats en tijd geeft zij door wat op dat moment belangrijk is. Maar… dit is niet alles. Want de middag wordt extra speciaal door de inspirerende samenwerking met ervaren yogadocent Nanda Lofvers. Samen brengen zij je tijdens dit yoga-meditatie concert in een ontspannende, meditatieve stemming.

Sound Healing Concert met yoga in de Vondelkerk

Voor deze special hebben wij niet alleen een ontzettend mooie locatie, maar ook weer een bijzonder programma. Yourie Castricum, muzikant en healer, neemt je op zijn muzikale klanken mee de diepte in. Tijdens dit sound healing ligconcert gebeurt er iets bijzonders. Yourie gebruikt naast zijn handpan ook instrumenten als een mondharp, (blad)ratels, sjamanentrom en zijn stem voor het ten gehore brengen van eeuwenoude Indiaanse liederen die door medicijnenmannen werden gezongen tijdens helingsrituelen. Het is een reis door helende klanken die mensen raakt. De passie waarmee hij te werk gaat en de manier waarop hij zijn muziek afstemt op het publiek, zorgen vaak voor veel ontroering. Dit Sound Healing Concert, dat door de Vondelkerk in Amsterdam een extra dimensie krijgt, is een ervaring die je bij blijft. Maar zoals je misschien al vermoedt, dit is niet alles. Want ook deze middag wordt extra speciaal door de inspirerende samenwerking met ervaren yogadocent Nanda Lofvers. We zouden zeggen: kom, voel en ervaar. Datum volgt.

Fijne extra’s

Wij zouden Happy Spirit Days niet zijn zonder fijne cadeautjes. En… die hebben we. Elke bezoeker ontvangt Ashwagandha-KSM Biologisch van Vitals ter waarde van €19,95. Ashwagandha wordt onder andere veel ingezet bij stresssituaties, omdat het ontspannend en rustgevend werkt. Ook hebben we voor jou de Puressentiel Zuiverende Gel van €6,40: een gel op basis van essentiële oliën en Aloë Vera waarmee je zonder water je handen zo schoon hebt. In onze BIEN bag zit ook nog een verpakking Yogi Tea en de nieuwste nummers van The Optimist en Yoga International.

Voor in je agenda

Wacht niet te lang met het bestellen van je kaartje, want we hebben er slechts 30. Om te noteren: 3 oktober 2021; andere data volgen. Het programma van de andere happenings houden we nog heel even geheim. Maar 1 ding is zeker: bijzonder zijn ze allemaal. Hou de site in de gaten en ontdek wat er in 2021 te beleven valt. Volg onze social media voor de laatste updates en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Zien we je op onze Specials?

De kaarten voor de Specials zijn hier verkrijgbaar. Elk ticket van €47,50 is inclusief onbeperkt Yogi Tea en een gezonde snack voor tussendoor. De middag start om 14.00 uur en om 17.00 uur sluiten we af, de ruimte is geopend van 13.30 – 17.30 uur.